Nicolás Rico


Nicolás Rico (BabaNegra)

[ca]        534c.

La ciutat és una extensió del nostre propi cos, feta a la nostra imatge i semblança.

Els carrers: Les venes

Nosaltres: La Sang

La cultura ens deixa la seva textura com a matriu de gravat. El desafiament és trobar la insòlita profunditat de la superfície, auscultarla, gravar-la, aprendre d’ella i compartir l’experiència.

Aquesta obra ha estat realitzada in situ, a la cantonada del Passeig de Gràcia amb l’Avinguda Diagonal de Barcelona, on es creua el modernista fons marí de Gaudí, amb les contemporànies fulles del plàtan d’ombra.

[es]        535c.

La ciudad es una extensión de nuestro propio cuerpo, hecha a nuestra imagen y semejanza.

Las calles: Las venas

Nosotros: La Sangre

La cultura nos deja su textura como matriz de grabado. El desafío es encontrar la insólita profundidad de la superficie, auscultarla, grabarla, aprender de ella y compartir la experiencia.

Esta obra ha sido realizada in situ, en la esquina del Paseo de Gracia con la Avenida Diagonal de Barcelona, donde se cruza el modernista fondo marino de Gaudí, con las contemporáneas hojas del plátano de sombra.

[en]       475c.

The city is an extension of our own body, made in our image and likeness.

The streets: Veins

We: The Blood

Culture leaves its texture as an engraving matrix. The challenge is to find the unusual depth of the surface, listen to it, engrave it, learn from it and share the experience.

This work has been done in situ, on the corner of Passeig de Gràcia and Avenida Diagonal in Barcelona, where Gaudí’s modernist seabed is crossed with the contemporary leaves of the plane tree.